Komunikat

Komunikat organizacyjny
Indywidualnych Mistrzostw Polski w Brydżu Sportowym, Ustka 10-13.05.2018 r.

Organizator:
Stowarzyszenie Kultury Fizycznej, Sportu i Turystyki Niewidomych i Słabowidzących „CROSS".
Współorganizator:
Integracyjny Klub Sportowy „Zryw" Słupsk.
Koordynator:
Mirosław Mirynowski, tel. 606 271 016
Cel imprezy:
Wyłonienie indywidualnego Mistrza Polski w brydżu sportowym. Popularyzacja rywalizacji sportowej w duchu fair play. Krzewienie kultury fizycznej wśród osób z dysfunkcją wzroku. Popieranie sportowego współzawodnictwa.
Termin i miejsce:
10 - 13.05.2018 r., Pensjonat „Przystań u Kapitana", 76-270 Ustka, ul. Wrzosowa 1.
Uczestnictwo:
Uczestnikami mogą być członkowie klubów zrzeszonych w Stowarzyszeniu Cross z aktualnym orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności z I lub II grupą (stopień znaczny lub umiarkowany) z tytułu dysfunkcji narządu wzroku. Każdy uczestnik zobowiązany jest do przedstawienia ksero orzeczenia o niepełnosprawności.
System rozgrywek:
System rozgrywek zostanie podany na odprawie technicznej w dniu 10.05.2018 r.o godz. 20-tej.
Nagrody:
Najlepsi zawodnicy otrzymają puchary i medale.
Zgłoszenia:
należy przesyłać na adres email: klub-zryw@wp.pl, do dnia 29.04.2018 r.
Zgłoszenie musi zawierać imię, nazwisko, datę urodzenia, numer pesel oraz stopień niepełnosprawności zawodnika.
Odpłatność:
Odpłatność za udział w turnieju wynosi 60 zł. od uczestnika, również od przewodnika osoby w 100 % niewidomej. Od pozostałych uczestników odpłatność
wynosi 270 zł.

Ze sportowym pozdrowieniem
Mirosław Mirynowski

 

Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Znajdź nas na Facebooku
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem